În  vara lui 2017, Florinel Coman, a fost cumpărat de FCSB de la Viitorul. Latifundiarul din Pipera declara atunci că i-a plătit  lui Gică Hagi două milioane de euro şi-i va mai achita încă 500.000 de euro, dacă FCSB intra în grupele Champions League – ceea ce nu s-a întâmplat. În plus, Viitorul mai primește și 20% dintr-un ulterior transfer.

Acum, Becali a dezvăluit fără să vrea că suma de transfer a fost de trei milioane de euro: „Eu rezum totul la bani. Pe Benzar l-am luat cu 700.000 de euro, l-am vândut cu două milioane. L-am luat pe Coman cu trei milioane, am ofertă de opt milioane”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune. Nu este exclus ca Gigi Becali să fi cumpărat şi cei 20% pe care-i mai deţinea Viitorul dintr-o eventuală revânzare.

Dacă suma de transfer chiar a fost de trei milioane de euro, Florinel Coman a devenit cel mai scump jucător pe care FCSB l-a cumpărat vreodată. Pe locul secund se află Dragoş Nedelcu (2,1 milioane de euro),  podiumul fiind completat de Alibec (2 milioane de euro).

„Îi voi da lui Gică două milioane de euro pentru transfer, plus 500 de mii de euro dacă la anul intrăm în grupele Ligii Campionilor. Vor avea şi 20% dintr-un eventual transfer”, Gigi Becali, în vara lui 2017, când l-a transferat pe Florinel Coman, scrie telekomsport.ro.