Autorul cărții „Confesiunile unui cafegiu”, Gheorghe Florescu, susține că relația dintre Gigi Becali și nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej a durat cinci ani: „Gigi Becali a a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoata care a fost adoptată, la un moment dat, de Gheorghiu Dej”.
Florescu a mai comentat câte puțin și din viața intimă a patronului echipei Steaua: „Gigi Becali s-a îndrăgostit de ea. S-a întâmplat un fenomen foarte ciudat. Gigi Becali este un om foarte ruşinos.
După spusele sale personale, el niciodată nu face sex cu lumina, el stinge întodeauna lumina, inclusiv cu soţia lui. Nu vrea să facă sex să se uite la corpul femeii. În acei cinci ani, a fost un contact.
Gigi venea de pe câmp încălţat cu ciorapii de lână, daţi de măicuţa sa, şi nu s-a mai dat şosetele jos. Dimineaţa, Camila a descoperit pe cearşaf nişte urme şi şi-a dat seama că l-a dezvirginat pe Gigi Becali”.
CITIȚI ȘI:

  • Povești despre securiști și cafea

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/41188900" width="398" height="223" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>