Înfrângerea de astăzi, de pe „Madrigal”, i-a adus Stelei ultima poziție în Grupa L. Dacă scorul final era 2-2, trupa lui Reghecampf mergea în primăvara europeană.

Gigi Becali a oferit primele reacții, după eliminarea echipei sale din Liga Europa. E o greşeală ca Amorim e mort, nu ştiu ce e cu el! Boldrin nu prea… Pintilii nu şi-a revenit nici el încă. Ne-a lipsit prospeţimea! Amorim, jucător în care îmi puneam mare bază, n-a jucat la fel. Boldrin la fel. Nici Pintilii n-a confirmat. Despre Boldrin nu zic nimic, dar De Amorim e jucător valoros…

Uite că nu au dat randament. Toate mingile au fost pierdute de Pintilii în prima repriză. Asta este situaţia. Golubovic a avut o minge în care a dat spre nimeni. Lui îi e frică de minge. El deviază doar ca să scape repede de minge. Nu aveai ce să faci. Trebuia să alegi între Tudorie şi Golubovic… Ce era să faci. Asta e, am anunţat deja ce jucători pleacă în iarnă.

Nu sunt supărat pe Tamaş, el a jucat bine. Poate te Toşca să fiu supărat pentru că face prea multe greşeli. Steaua e o echipă care trebuie să se califice în primăvară, mai ales din Europa League! Se vor schimba lucruri sau cel puţin eu voi încerca. Pentru că jucătorii nu confirmă la Steaua. Sunt vreo şapte, opt jucători pe care eu vreau să-i aduc. Sunt Alibec, Tănase, care va reveni, plus încă vreo cinci.

De Amorim e jucătorul meu de bază, dar Boldrin e posibil să nu mai prindă echipa pentru că el nu are cum să joace peste Tănase, Teixeira sau Budescu. Dar pe De Amorim nu are cine să-l scoată de acolo”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro