Gigi Becali nu-l ajută pe Irinel Columbeanu. Ce vrea să afle despre fostul milionar

Gigi Becali nu-l ajută pe Irinel Columbeanu. Ce vrea să afle despre fostul milionar Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali a fost întrebat dacă are de gând să-l ajute pe fostul milionar Irinel Columbeanu. Patronul FCSB, cunoscut pentru altruismul său, de data aceasta a surprins cu răspunsul dat.

Gigi Becali ne-a obișnuit cu bunătatea sa de-a lungul timpului. A devenit celebru şi datorită gesturilor sale caritabile. Cu privire Irinel Columbeanu are o cu totul altă poziție. Patronul FCSB vrea să afle mai întâi unde sunt banii foszului milionar. Pentru că, şi pe bună dreptate, se întreabă cum i-a putut pierde pe toţi.

Dacă în urmă cu câțiva ani locuia în vila de lux de la Izvorani, cu mașini scumpe, șoferii şi femei tinere, azi Irinel Columbeanu este falit. Fosta soție și fiica sa s-au mutat în SUA, iar el a mărturisit că probabil cea mai indicată variantă este să stea la azil. Numai că nici bani de azil nu are.

Gigi Becali: Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn

Gigi Becali a reacționat dur după ce a aflat că Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn abandonat într-un azil. Patronul FCSB spune că averea trebuie gestionată cu grijă. Poate că și el ar fi ajuns în aceeași situație dacă nu era atent cu banii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani?

Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil”, a declarat milionarul din Pipera.

Gigi Becali râde de Florin Talpan. De la ce a pornit cearta

Sursa foto. Arhiva EVZ.

Măcar o femeie sau două din viaţa lui l-ar putea ajuta

Gigi Becali a mai declarat că are cine să-l ajute, făcând referire la femeile cu care a risipit banii Irinel Columbeanu. În opinia sa chiar Romaniţa Ivan ar putea să îi întindă o mână de ajutor.

„Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea. Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață.

Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut.

Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus patronul FCSB.