Gigi Becali a rămas mască! Scene cumplite la un meci de Liga 1. Căpitanul vicecampioanei, agresat

Gigi Becali a rămas mască! Scene cumplite la un meci de Liga 1. Căpitanul vicecampioanei, agresat Fotbalistul lui Gigi Becali, dezmăț într-un club din Capitală. A băut până dimineață. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB susține că a fost agresat, la vestiare, de un reprezentant al clubului FC Argeș. S-a întâmplat la finalul meciului dintre cele două echipe, încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea echipei bucureștene. În urma acestui incident, fotbalistul a depus o plângere la poliție.

Meciul de fotbal dintre FC Argeș și FCSB, disputat la Pitești, s-a încheiat cu victoria oaspeților. Aceștia s-au impus cu un gol pe care l-au înscris în ultimul minut, mai exact în ultima fază a meciului, prin Andrei Dumiter. Înfrângerea, venită în ultimele secunde ale jocului, a făcut ca nervii să explodeze în rândul gazdelor.

Iar victimă a picat căpitanul FCSB, Florin Tănase, care a fost, se poate spune, eroul meciului de la Pitești. El a deschis scorul în minutul 39, apoi a transformat un penalty în minutul 56, iar în cele din urmă a obținut eliminarea unui adversar. Florin Tănase a fost lovit cu palma în față de jucătorul lui FC Argeș, Ionuț Șerban. S-a întâmplat în minutul 68, iar pentru acest gest lipsit de sportivitate, mijlocașul gazdelor, care l-a lovit a văzut cartonașul roșu din partea arbitrului Horia Mladinovici.

Disputa a continuat la vestiar

Doar că disputa nu s-a încheiat pe teren, așa cum ar fi fot normal, la finalul celor 90 de minute de joc. Aceasta a continuat, conform spuselor jucătorului FCSB, și la vestiar, după meci. Florin Tănase a susținut că ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului din Pitești, George Neagu, în zona vestiarelor. După ultimul fluier, căpitanul FCSB-ului ar fi fost lovit cu piciorul în spate de lucrătorul clubului FCSB.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma acestui incident, cei doi ar fi ajuns în fața polițiștilor prezenți la stadionul de fotbal din Trivale și au dat declarații.

„Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează. Eu mă bucur că am făcut un meci bun şi am câştigat. După m-am întors, m-am dus şi mi-am luat geaca şi m-am intors. Atunci s-a întâmplat”, a relatat fotbalistul FCSB.

Sursa foto. Eurosport

Arbitrul arătat cu degetul de fotbalist

Florin Tănase a precizat că responsabil pentru escaladarea situației este chiar arbitrul meciului care a scăpat jocul din mână.

„Spiritele s-au încins de pe teren, arbitrul a permis asta. Fault intenţionat! Am fost lovit în abdomen intenţionat de Şerban, nesancţionat, erau trei arbitri pe cinci metri pătraţi şi nu a dictat nimic. Apoi şuturi, piedici, călcâie, niciun fault... Nu inţeleg”, a povestit Florin Tănase, potrivit Telekom Sport.

Sursa foto: Dan Petrescu / Facebook

FCSB, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj

În urma victoriei de la Pitești, obținută datorită „dublei” lui Florin Tănase și a golului marcat de Andrei Dumiter la ultima fază, FCSB a ajuns la 5 puncte distanță de CFR Cluj. Echipa din Gruia a remizat la Constanța, 0 – 0 cu Farul.