Evenimentul Zilei > Actualitate > Gică Hagi continuă războiul cu selecționerul naționalei de tineret: „Nu-şi respectă jucătorii şi a ratat obiectivul cu cea mai bună generaţie pe mână”
Gică Hagi continuă războiul cu selecționerul naționalei de tineret: „Nu-şi respectă jucătorii şi a ratat obiectivul cu cea mai bună generaţie pe mână”

Gică Hagi continuă războiul cu selecționerul naționalei de tineret: „Nu-şi respectă jucătorii şi a ratat obiectivul cu cea mai bună generaţie pe mână”

Gheorghe Hagi l-a acuzat pe Cristi Dulca, selecționerul naționalei de tineret, că a ratat calificarea la Campionatul European, având la dispoziție cea mai bună generație.

Nemulțumit pentru că mai mulți foști și actuali jucători de la FC Viitorul au fost neconvocați sau nefolosiți la naționala de tineret, Gicăă Hagi l-a atacat pe selecționerul Cristi Dulca. „Regele” a afirmat că tehnicianul n-a fost în stare să-i ducă pe „tricolori” a Campionatul European din 2017, deși a avut la dispoziție o generație foarte bună.

„Pierdem cu bulgarii 3-0 acasă, pierdem cu Danemarca. Lăsaţi-mă în pace, dacă şi Danemarca ne dă 6… Haide, lăsaţi-mă, chiar aşa? Eu stau şi mă minunez. Apoi dăm în jucători. Trebuie să avem puterea şi responsabilitatea să-ţi asumi rezultatul tu ca antrenor. Dulca e prietenul meu, dar o zic public, a avut cea mai bună generaţie din România. Îmi pare rău şi e inexplicabil cum Bălaşa nu e chemat la loturi. E incredibil, cel mai bun fundaş al României de departe nu e chemat la lot, jucând în divizia B toate meciurile. Joacă în străinătate şi nu e chemat. De ce nu e convocat Mitriţă? Joacă în divizia A în Italia. Alţii nu joacă şi echipa de tineret pierde. Pe Manea de ce nu-l convoci? Când nu avea un antrenament, l-ai luat de pe plajă, ţi-a jucat şi fundaş stânga şi după aia nu-l mai convoci. Dacă tu nu oferi respect, nu ai cum să ceri respect de la jucători. Nu ai cum, pentru că nu l-ai respectat", a spus Hagi.

„A fost alegerea mea. Mitriță a jucat 15 minute cu Sassuolo. Manea a fost rezervă în trei din ultimele șase meciuri disputate de Mouscron. Am discutat cu el și i-am spus că rămâne în atenția mea. Dar a trecut printr-o perioadă dificilă după ce i-a decedat tatăl și nu s-a prea antrenat. Bălașa a jucat 15 minute cu Novara. Emil Săndoi a avut cea mai bună generație, aia cu Keșeru”, a replicat Dulca la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: