Evenimentul Zilei > Justitie > Ghiță urmează să fie prins!
Ghiță urmează să fie prins!

Ghiță urmează să fie prins!

Ministrul de Interne, despre Sebastian Ghiță. Carmen Dan spune că poliția are alocate resurse pentru verificarea locurilor în care s-ar putea afla acesta, după dispariție.

Întrebată dacă știe unde se află Sebastian Ghiță, Carmen Dan a răspuns: ”Nu ar putea ministrul de Interne să știe unde se află Sebastian Ghiță pentru că, dacă ar ști, aș anunța, bineînțeles, organele competente. Ce am spus și repet și cu această ocazie este că Poliția Română face demersuri susținute și are alocat un număr mare de resurse pentru identificarea și verificarea tuturor locațiilor în care ar putea să se găsească, atât pe teritoriul național, cât și în afară”, a declarat ministrul de Interne, la Parlament.

Carmen Dan a menționat că aceste cercetări se fac sub îndrumarea atentă și strictă a procurorului de caz.
Deputatii au adoptat legea care reglementează învăţământul dual: Elevii vor putea primi burse de la companii

Deputatii au adoptat legea care reglementează învăţământul dual: Elevii vor putea primi burse de la companii

Judecătorii de la Tribunalul Prahova au amânat, luni, până în data de 14 martie, o decizie privind propunerea DNA Ploieşti de emitere a unui mandat de arestare în lispă pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, în al cincilea dosar de corupţie în care acesta este urmărit penal pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, trei infracţiuni de spălare a banilor şi constituire de grup infracţional organizat.

Sebastian Ghiță se află în topul celor mai căutați fugari din Europa. Acesta figurează pe site-ul oficial al Oficiului European de Poliție (Europol).

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis, la data de 10 ianuarie, un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă, omul de afaceri urmând să fie dat în urmărire internaţională, prin Interpol.