Invitate la emisiunea„Stăpânii vedetelor”, difuzată la Antena Stars, Jeni si Lidia Vadim mărturisesc faptul că duc mai departe moştenirea lăsată de tatăl lor şi au grijă, în continuare, de animalele rămase de la el.

Nu mai au aşa de multe, deoarece multe au murit, la scurt timp după ce Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă, astfel că din 32 de câini mai au doar 13.

„Unii câini au murit subit, neavând nicio boală. De exemplu, Păpuşa, care stătea cu el în pat, la o lună după ce el a murit, a făcut cancer şi a murit şi ea. La fel Ţiţo, dalmaţianca, tot aşa, era foarte bine, a venit de afară şi, după o oră, când m-am dus la ea să văd ce face, era moartă.

Adică aşa, nici nu ne-am dat seama de ce şi cum s-a întâmplat. Şi au mai fost. Cel puţin, în primul an, ne-au murit cam 6 câini, unul după altul, nu făceam faţă, pur şi simplu”, povestesc surorile Vadim.

Corneliu Vadim Tudor le punea nume tuturor câinilor. Doar el se ocupa de asta. Aşa că animalele au avut nume „la modă”.

„Am avut Elena Udrea, Dan Diaconescu Direct, pe care îl avem şi acum, Marius Tucă Show. Am avut şi Elodia. Elodia a murit anul ăsta. Era căţeluşa lui preferată. Dar îi iubea pe toţi, fără discuţie.

Nu exista să îl iubească pe unul mai mult sau pe altul mai puţin. Sau să aibă unul preferat. El pe toţi îi iubea la fel, de toţi se îngrijea la fel. Oamenii care nu iubesc animalele văd în ceea ce facem noi ceva exagerat, la modul: Cum poţi să ai atâţia câini?

Nu ai nevoie nici de cine ştie ce buget mare. Multă lume ne-a condamnat că de ce, după ce a murit tata, nu i-am dat spre adopţie, nu i-am abandonat. Păi cum să îi abandonez? Sunt câinii mei, sunt de-acasă.

E iubirea pentru ei, eu cu ei am crescut, cum să îi abandonez?! Am avut, de multe ori, şi discuţii cu vecinii, că ce e aici, crescătorie de câini în mijlocul Cotroceniului, în buricul Bucureştiului? De ce nu-i abandonaţi? Dar chiar nu puteţi să îi daţi? Adică chiar nu puteţi să vă descotorosiţi de ei? Nu, sunt câinii mei! ”, continuă fetele „Tribunului”.

Te-ar putea interesa și: