Evenimentul Zilei > Actualitate > Gest nebunesc de iubire. A călătorit peste 16.000 de kilometri, pentru a-şi surprinde prietena de ziua ei | VIDEO
Gest nebunesc de iubire. A călătorit peste 16.000 de kilometri, pentru a-şi surprinde prietena de ziua ei | VIDEO

Gest nebunesc de iubire. A călătorit peste 16.000 de kilometri, pentru a-şi surprinde prietena de ziua ei | VIDEO

Un tânăr britanic a demonstrat că nimic nu poate sta în calea iubirii sale, chiar dacă între el şi iubita sa este o distanţă de câteva mii de kilometri.

Au fost nevoie de 28 de ore, pentru ca tânărul îndrăgostit, pe nume Jack Harries, să ajungă în Sydney, unde locuieşte iubita sa, chiar în ziua în care aceasta îşi sărbătorea aniversarea. Într-un clip intitulat "Un film pentru Ella", acesta descrie întreaga aventură.

Filmul prezintă discuţiile pe Skypre între cei doi, în care tânăra îi cere prietenului său să îşi rezerve un bilet de avion pentru Sydney, dar să nu-i dezvăluie ziua în care va sosi. Apoi, britanicul începe o adevărată aventură: un drum de 10 ore până în Hong Kong, o escală de opt ore, apoi un nou drum obositor de zece ore, până în oraşul australian.

Ajuns la destinaţie, îndrăgostitul nu s-a adus acasă la prietena lui cu mâna goală, ci a cumpărat şi un buchet de flori. Reacţia tinerei, în momentul în care şi-a văzut prietenul la uşa garajului ei, vorbeşte de la sine.

De când a fost publicat pe Youtube, clipul care prezintă întregul voiaj al britanicului a strâns peste un milion de vizualizări.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News