Evenimentul Zilei > Actualitate > GEST INCREDIBIL al unui parlamentar. POLITICIANUL a lovit un angajat al unei companii aeriene
GEST INCREDIBIL al unui parlamentar. POLITICIANUL a lovit un angajat al unei companii aeriene

GEST INCREDIBIL al unui parlamentar. POLITICIANUL a lovit un angajat al unei companii aeriene

Un parlamentar indian a lovit de cel puțin 25 de ori cu un papuc un angajat al companiei Air India pentru că acesta nu avea loc la clasa întâi, potrivit financialexpress.com. Firme aeriană a depus plângere la poliție împotriva politicianului.

Parlamentarul Ravindra Gaikwad este cel care și-a ieșit din sărite și a lovit un angajat al companiei Air India de cel puțin 25 de ori cu un papuc. El a spus că l-a lovit pe angajat pentru că ar fi dat dovadă de aroganţă.

 

„Nu sunt un parlamentar BJP (n.r. formaţiunea premierului Narendra Modi). Eu sunt un parlamentar al Shiv Sena. Nu voi tolera asemenea insulte. Lăsaţi-l pe angajat să se plângă, dar eu mă voi plânge preşedintelui Congresului”, a declarat Ravindra Gaikwad.

 

În urma incidentului, se pare că angajatul și-ar fi pierdut ochelarii.

 

 „Atunci când i-am spus că nu este posibil să primească ce vrea, el a devenit abuziv şi a început să utilizeze un limbaj obscen. Și nu doar că mi-a spart ochelarii, dar m-a umilit în fața întregului echipaj” a mărturisit angajatul lovit.