Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru a i se pune pumnul în gură

Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru a i se pune pumnul în gură George Simion. Sursa foto: Arhiva EvZ

George Simion, președintele AUR, a participat la o conferință republicană, în SUA, prilej cu care a oferit câteva declarații de presă unor jurnaliști americani, pro Donald Trump.

George Simion s-a victimizat în fața jurnaliștilor americani. El a susținut că este „interzis” și că ar fi fost chiar „arestat”, deoarece este considerat prorus sau extremist. În realitate, președintele AUR nu a ajuns în spatele gratiilor, nu a fost reținut de procurori pentru 24 de ore, ci are mai multe dosare penale în urma unor scandaluri în Parlament sau a unor proteste neautorizate, după cum au anunțat autoritățile din România.

George Simion s-a plâns jurnaliștilor americani că a fost „arestat”, pentru a i se închide gura. Care este realitatea

George Simion

George Simion. Sursă foto: captură video platforma X

„Ati condus mitinguri masive, ati fost arestat de multe ori,  ba chiar ati fost și  la închisoare”, a spus o jurnalistă, considerată apropiată de Donald Trump, În timpul unui scurt  interviu cu Simion, postat peplatforma X.  Președintele AUR, dă aprobator din cap, însă, în realitate, George Simion nu a fost arestat în România.

Liderul AUR a mai menționat că, în România, este catalogat „pro rus”, însă, în opinia sa, este mai „anti-rus” ca mulți ani.  alți, deoarece el „militează pentru adevăr”. Simion  le-a spus ziariștilor americani că „în România nu mai există ” alegeri democratice și că este interzis, cenzurat, astfel încât să nu aibă nici apariții publice, în mass-media.

Ne puteți urmări și pe Google News

George Simion a fost amendat, chiar la începutul anului 2024. George Simion , după ce a organizat un protest neautorizat în fața Autorității de Supravegere Financiară(ASF). Amenzi a primit și în anul 2023, după ce a protestat în Parlament, față de legea privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie.

Liderul AUR  a dorit să se fotografieze cu Donald Trump. Nu a reușit decât să prindă „fundalul ”

George Simion

Sursa foto: Facebook/ George Simion

George Simion s-a aflat   Washington DC,  pentru a participa la CPAC - Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume, după cum evz.ro a relatat. El nu a reușit, însă, să dea mâna cu fostul președinte al SUA, Donald Trump. Potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook, a reușit să se fotografieze doar cu Trump pe fundal.

La acest moment, nu este cunoscută și modalitatea prin care a ajuns la conferința mai sus menționată, având în vedere că un bilet pentru acest eveniment politic poate ajunge și până la 30.000 de dolari.