AUR, protest firav la Primăria Cluj. Simion îl critică pe Boc

AUR, protest firav la Primăria Cluj. Simion îl critică pe Boc Sursa foto: Răzvan Vălcăneanțu

Președintele AUR a strâns circa 100 de simpatizanți în fața Primăriei din Cluj, unde a lansat mai multe acuzații la adresa primarului Emil Boc.

George Simion și-a strâns simpatizanții în centrul Clujului. Președintele AUR a reușit să adune circa 100 de persoane, cu care a mărșăluit pe străzile de lângă primărie. Politicianul a lansat și o serie de acuzații legate de activitatea primarului Emil Boc.

George Simion, acid la adresa lui Emil Boc

AUR a organizat astăzi un protest în fața Primăriei Cluj Napoca. Astfel, peste 100 de simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor au luat parte la îndemnul făcut de președintele de partid, George Simion. Acesta a criticat administrația condusă de primarul Emil Boc.

Una dintre nemulțumirile politicianului este legată de traficul din Cluj. Acesta susține că primarul ar fi trebuit să rezolve acest inconvenient. De asemenea, George Simion s-a arătat deranjat și de șantierele aflate în lucru. Totodată, șeful AUR a adus în față și problema traiului scump.

Ne puteți urmări și pe Google News

Problema majoră a șefului AUR: locuințele sociale

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor a atins și un alt subiect sensibil. Acesta a precizat că locuințele sociale nu sunt acordate clujenilor nevoiași. Mai mult, politicianul a precizat că una dintre consilierele din cadrul primăriei ar primi o locuință ANL. El  susține că aceste locuințe sociale ar trebui să ajungă la persoanele defavorizate.

„Avem o problemă la Primăria lui Emil Boc. Problema noastră punctuală: o doamnă consilier local primește casă de la A. N. L. Multe guri rele spun că ar fi amanta cuiva. De casele pentru amărâți, trebuie să beneficieze amărâții. Cu săracii nu mai ține nimeni în țara asta”, a spus politicianul.

George Simion, protest la Primăria lui Emil Boc

Sursa foto: Facebook \ George Simion

 

George Simion l-a lăudat pe Boc în 2022

Șeful AUR se arată extrem de nemulțumit de modul în care Clujul este administrat. Politicianul a avut întotdeauna aceeași opinie. În 2022, el a vizitat Primăria Cluj Napoca și l-a felicitat pe Emil Boc pentru implicare. Mai mult, președintele Alianței pentru Unirea Românilor preciza atunci că îl apreciază pe Boc pentru parcursul avut pe plan politic.