Evenimentul Zilei > Social > George Ogăraru, donație de carte alături de Asociația Curtea Veche pentru micii fotbaliști bucureșteni
George Ogăraru, donație de carte alături de Asociația Curtea Veche pentru micii fotbaliști bucureșteni

George Ogăraru, donație de carte alături de Asociația Curtea Veche pentru micii fotbaliști bucureșteni

Micii sportivi vor primi cărți și vor învăța, astfel, cât este de frumos să citești.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, pentru a sublinia importanța lecturii și a unei educații complete în rândul sportivilor, reprezentanții Asociaţiei Curtea Veche și antrenorul de fotbal George Ogăraru vor oferi cărţi elevilor de la Liceul cu program sportiv „Mircea Eliade” din Bucureşti. Donaţia de carte va avea loc joi, 17 decembrie, ora 11.30, în cadrul unui eveniment special organizat în sala de festivități a instituției școlare la care vor participa cadrele didactice, elevii şi părinţii acestora.    

Fotbalul este un sport de echipă cu multiple implicații sociale și psihologice care pot transforma copilul practicant într-un exemplu pozitiv pentru comunitatea din care face parte. Pentru o dezvoltare armonioasă în mediul sportiv nu este nevoie doar de talent și antrenament, ci și de o minte ageră și plină de imaginație. Statisticile din ce în ce mai îngrijorătoare privind rezultatele slabe în sistemul educaţional, rata abandonului școlar, scăderea dramatică a lecturii în rândul celor mici, precum și dificultăţile în înţelegerea textelor sunt doar câteva dintre aspectele pentru care reprezentanții Asociației Curtea Veche și Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport au inițiat un parteneriat prin care își propun să promoveze împreună cititul și educația non-formală în rândul micilor fotbaliști.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: