Evenimentul zilei este și în acest an partenerul lui Moș Crăciun și îl ajută să-i cunoască pe copiii cuminți din România, continuând tradiția de 13 ani a campaniei. Orice părinte poate să-i sară în ajutor Moșului, ca lista lui să fie mai lungă. Tot ce trebuie să facă părinții este să trimită o fotografie a copilului care a fost cuminte tot anul acesta, un desen al lui sau o poveste frumoasă despre el, la adresa de e mail: copiicuminti@evz. ro. În perioada 5-23 decembrie 2016, Evenimentul zilei va publica povești despre unii dintre cei mai cuminți copii din România.


FOTO: Mădălina, George și Paul, cei trei frați PredanDe data aceasta, însă, am primit scrisoarea unui puști, pe numele său George Predan. Întrucât mesajul lui este foarte haios, am decis să-l publicăm integral.

Scrisoarea pt. Moș Crăciun

Moșule, iarna iarăși a venit și noi venim cu noi dorințe, pe care ți le cerem ție, pentru că știm că ești drăgăstos și mereu ne aduci ce ne dorim.

Ca să recunosc, eu nu am prea fost cuminte, dar sper că mă poți ierta. Cred că știi că mai am doi frați (Mădălina – 14 ani, Paul – 6 ani), iar eu fac scrisoarea și în numele lui Paul.

Eu îmi doresc multe, dar nu toate dorințele se împlinesc. De exemplu, aș vrea un joc pe calculator numit „Gta 5” și sper că mi-l vei lua, dacă nu se poate nu ar trebui să mă supăr, oricum există copii săraci care au mare nevoie de acele cadouri. Ei o să se bucure mai mult!

Fratele meu, Paul ș-ar dori o jucărie interesantă cu care poate face multe experimente. Moșule oricum noi te iubim și dacă nu îmi aduci nimic nu-I nimic, contează ca toți copiii să fie fericiți!

Spor la treabă! Predan George, Predan Paul 12 ani; 6 ani