Evenimentul Zilei > International > Soros lovește din nou! „Geniul malefic” pregătește Europei o mare surpriză! România e vizată
Soros lovește din nou! „Geniul malefic” pregătește Europei o mare surpriză! România e vizată

Soros lovește din nou! „Geniul malefic” pregătește Europei o mare surpriză! România e vizată

Rețeaua Fundației Europene, finanțată de miliardarul George Soros, a lansat deja un proiect în vederea sprijinirii „jurnalismului independent”. Ce se ascunde aici.

O decizie privind cine va fi sau nu va fi independent, va fi luată de susținători, ceea ce înseamnă că este codificată părtinirea politică, se arată într-o analiză dată publicității recent de Fundația Századvég din Ungaria.

Un proiect similar a existat și anterior, în cadrul căruia au fost folosiți ziariști și sportivi pentru atingerea scopurilor lor, s-a precizat în cadrul emisiunii intitulate UE 27, difuzată de televiziunea publică ungară M1.

Rețeaua Soros ar acționa pentru căderea guvernelor naționale din Europa, a atras atenția asupra acestui pericol Fundația Századvég, potrivit căreia în vederea atingerii acestui scop, miliardarul american George Soros s-ar folosi de presa de stânga.

Milioane pentru influență

„Rețeaua Soros ar ținti și pe reprezentanții unor domenii economice, pentru ca aceștia să îi ajute în obținerea diferitelor influențe, și ar asigura resurse în acest scop. Astfel, rețeaua Soros ar fi dispusă să cheltuiască, de exemplu, în Ungaria 700 de milioane de forinți pentru obținerea în viitor a unei influențe, de exemplu în următoarele campanii electorale, în contextul în care în Ungaria vor avea loc alegeri peste doi, respectiv trei ani”, a precizat analistul principal al Fundației Századvég, André Palóc.

Nu este pentru prima dată când George Soros vrea să obțină anumite influențe și în Ungaria. Principalul susținător al miliardarului american este Asociația pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților Cetățenești (TASZ), care de la Soros primește anual, prin diferite canale, sprijin în valoare de zeci de milioane de forinți.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE