Generalul Bădălan îi dă replica lui Gigi Becali: „Un needucat. Atât îl duce capul”

Generalul Bădălan îi dă replica lui Gigi Becali: „Un needucat. Atât îl duce capul” Sursă foto: Arhivă EVZ

Fostul comandant militar al Armatei Române, generalul cu patru stele Eugen Bădălan i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce acesta l-a atacat în legătură cu transformarea Clubului Steaua, într-unul pe acțiuni.

Generalul Bădălan nu a putut sta prea mult timp departe de scandalurile pe care Gigi Becali le are zilnic cu câte o personalitate a vieții publice sau sociale.

După ce nu a avut prea multe șanse în lupta pe care a dus-o cu Răzvan Burleanu, șeful Federației Române de Fotbal, Gigi Becali și-a îndreptat acum atenția spre generalul Eugen Bădălan.

Doar că fostul șef al Armatei Române l-a pus rapid la punct, pe finanțatorul celor de la FCSB.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Să aducă semnătura şi mai discutăm după. N-am ce să comentez. Intru într-un dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea şi atât spune. Daca va continua aşa şi nu se potoleşte, atunci contactez un avocat pentru calomnie”, a precizat Eugen Bădălan.

Prin această declarație, Eugen Bădălan a negat că i-a dat lui Gigi Becali, clubul sportiv Steaua București. El a demisionat din Consiliul de Administrație de la Steaua, după ce clubul a fost transformat în societatea non profit.

Gigi Becali: „Bădălan a semnat și mi-a dat mie Steaua”

Joia trecută, Becali a susținut o conferință de presă, unde a vorbit și despre implicarea lui Eugen Bădălan în problema clubului sportiv Steaua București, patronat de armată.

Becali a dus o luptă în instanță pentru preluarea palameresului sportiv al celor de la Steaua București, dar a pierdut definitiv.

„Vă aduc semnăturile lui Bădălan. Măi «pălărie», nu tu ai semnat? Vă arăt semnăturile lui «pălărie» (n.r. - așa îi spune Gigi Becali lui Eugen Bădălan) cum şi-a dat acordul. Semnătura lui Eugen Bădălan, Becali dă banii, ia acţiunile, Becali dă banii, ia acţiunile (n.r. - gesticulează). Vă aduc să vedeţi şi voi. Cum să-mi însuşesc eu acţiunile? Nu vedeţi ce oameni nebuni? El dă, el semnează şi zice că mi-am însuşit eu acţiunile. Cum, bă, să fac eu asta? Eram la Pipera în curte şi mi-am băgat acţiunile în buzunar? Voi, generalilor, mi-aţi dat Steaua, voi aţi semnat, nu am luat-o eu, n-aveam eu putere, mai ales pe vremea aia, aveau comuniştii o putere... Eram un biet tânăr care a făcut nişte bani, cum a vrut Dumnezeu, un ţăran care a ieşit şi el în viaţă. Bădălan a semnat şi mi-a dat mie Steaua. De Bădălan nu ai ce să zici, pe el, săracul, nu îl ajută bibilica, nu l-aţi văzut cum vorbeşte?”, a spus Gigi Becali.