Victorie pentru Gigi Becali. Ciolacu trimite Corpul de control la CSA Steaua

Victorie pentru Gigi Becali. Ciolacu trimite Corpul de control la CSA Steaua Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu efectuează, începând de joi, verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea.

Decizia lui Marcel Ciolacu apare în contextul în care reprezentanții CSA Steaua au împiedicat echipa lui Gigi Becali, FCSB, să dispute pe stadionul Ghencea derby-ul contra lui Dinamo.

Inspectorii guvernamentali vor efectua controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect.

Surse citate de Agerpres au precizat că perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Ne puteți urmări și pe Google News

FCSB -Dinamo

Meciul dintre FCSB și Dinamo a fost programat pentru data de 22 iulie, cu începere de la ora 21:30, și se va disputa în etapa a doua a SuperLiga.

Gigi Becali ar fi vrut ca meciul să se joace pe Arena Națională, dar acest lucru nu s-a putut din cauza unor concerte care au fot programate. Fanii CSA Steaua au protestat după ce au aflat că FCSB va juca pe stadionul Dinamo și i-au cerut explicații premierului Marcel Ciolacu. „Doar Steaua în Ghencea”, au scris pe bannere, steliștii care se opun ca FCSB să evolueze în Ghencea.„Ciolacu și Guvernu’ lui, câini de pază la stâna ciobanului”.