O anomalie ciudată a fost descoperită  la doar 50 de kilometri de fosta staţie de cercetare Lazarev de pe vremea Uniunii Sovietice care a devenit centrul a numeroase teorii ale conspirației. Fenomenul ciudat, situat la poalele muntelui, pare a fi un fel de intrare după cum se observă şi în imaginile prin satelit.

În serialul de pe YouTube "Secretele reale ascunse în Antarctica" , se spune că ar putea fi legată de cea mai apropiată bază rusească.  "Aceasta este una dintre cele mai importante anomalii detectate pe imaginile obţinute prin satelit". "Seamănă cu un capac metalic deasupra unui fel de intrare subterană." "Nimeni nu a confirmat sau a demontat această teorie a conspirației."

Cu câteva zile în urmă, NASA a descoperit o altă anomalie sub continentul înghețat:  Breaking News NASA. Civilizație ANCESTRALĂ sub GHEAȚA din Antarctica

Agenția spațială a investigat un lac sub o altă stație rusească. Suprafața acestui lac de apă dulce este de aproximativ 4000 m sub gheață, şi aproximativ 500 m sub nivelul mării.

Mai mult,  oamenii de știință au descoperit şi o "anomalie magnetică" pe coasta de est a lacului care se întinde pe o lungime de 150 km și o lățime de 75 km. Ei cred că se datorează subțierii crustei pământului, dar teoreticienii conspirației continuă să evoce posibilitatea unui oraș ascuns sub gheață în Antarctica.

 

 

Te-ar putea interesa și: