Mentorul este cel care ia decizia finală în legătură cu cei pe care-i salvează de la eliminare, dar şi colegii de la masa juriului își spun părerea. După momentul Elizei Georgescu, Delia a făcut o gafă de milioane. Ea a lăudat evoluţia, iar apoi a întrebat-o cu seninătate pe Eliza: "Și… câte luni mai ai?", uitându-se la burtica uşor vizibilă. Văzând mimica surprinsă a concurentei, Delia Și-a dat seama rapid de greșeală. "Eu voiam să ascund că am puțină burtică, că nu am mai făcut mișcare de ceva vreme."

Delia s-a înroșit și a încercat să se ascundă în spatele tabletei din dotare: "În general, rochițele baby doll sunt ca sa ascundă ceva. Ce să mai spun acum. Mă bag sub pupitru", a mai spus vedeta.

Aseară, "X Factor" a început o nouă etapă, “Bootcamp”. Seara a fost una cu adevărat spectaculoasă pentru cei 10 concurenți ai lui Horia, care au pregătit momente care le pun în valoare vocea și atitudinea.

Noutatea acestui an e că în Bootcamp se cântă acustic, astfel că toți concurenții care urcă pe scenă interpretează piesele live, fiind acompaniați de bandul “The Colours”. În ordinea numerelor de pe tricouri: Loredana Anghelache, Cezar Dometi, Monica Prodea și Marcel Roșca. Cei patru au trecut de examenul scaunelor și se pregătesc pentru „Duel”, acolo unde lupta se va ascuți și mai mult. Horia a anunțat și duelurile și așa cum era de așteptat, antrenorul a decis ca Monica să o înfrunte pe Loredana, iar Cezar să dea piept cu Marcel.

X Factor şi miercuri

Edițiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după cum urmează: vineri, 18 noiembrie, grupa lui Horia Brenciu – peste 24 de ani, miercuri, 23 noiembrie, grupa lui Bănică – grupurile, apoi vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele, miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții, iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.