Vineri seară, biroul de presă al PSD a făcut o gafă de zile mari după ce a distribuit un mesaj cu un limbaj total nepotrivit care îi aparținea lui Radu Cristescu, candidat pentru alegerile parlamentare.

Prin mesajul său, Radu Cristescu l-a criticat extrem de dur pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice.

Atacul lui Cristescu a fost lansat în contextul în care, vineri, pe pagina sa de Facebook, Cîțu a postat un mesaj în care i-a catalogat pe membri PSD drept „proști”.

Ulterior, biroul de presă al PSD a precizat că a transmis acest mesaj dintr-o eroare.

Florin Câțu are buba la cap

Micul limbric Florin Câțu, ăla peste care a căzut biroul de Ministru al Finanțelor, are buba la cap. Ceea ce nu-i o noutate.

Altfel, nu se explică răspunsul lui de mârlete cu șosete tărcate, după ce PSD a pus o întrebare elementară, de bun simț, legată de bugetul țării pentru anul viitor.

“De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”-întrebarea îi aparține.

Băi, micuțule Căcâț, bine ca e plin Guvernul vostru de deștepți făcuți cu norma, cu ciocanul, ca alde’ Manciu, consilierul lui Sică, premierul minune, și șeful vestitului Grup de Comunicare Strategică, un papagal care nu a fost in stare sa aibă o diploma nici măcar de la Universitatea din Țăndărei.

Ori ca și mai vestitul infractor Baranga, plin de diplome false, ajuns șef la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor cu binecuvântarea ta.

Sau cumva crezi, deșteptăciunea bălții ce ești, ca unul ca tine cu liceul făcut pe la Metaloglobus, valorează mai mult ca un bou cu talangă galben-albastră?

Sau crezi că dacă îți coafezi CV-ul ca pe frizura ta lățoasă nu ți se văd neuronii buimaci și sfrijiți de la atâta prăfărie?

Vezi că făina e pentru prăjituri, nu pentru sufleurile nazale, măi țeavă de canalizare”, a scris Cristescu.

Mesajul lui Forin Cîțu

„De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

La întrebarea psd-istilor “de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021” nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : de ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?

#RomaniaFaraPSD

Articolul 35^1

În cazul în care alegerile generale parlamentare sunt organizate în ultimele 3 luni ale anului, calendarul este următorul:

  1. a) Ministerul Finanțelor Publice, pe baza proiectelor de buget ale ordonatorilor principali de credite și a bugetului propriu, întocmește proiectele legilor bugetare și proiectele bugetelor pe anul următor, pe care le depune la Guvern în termen de 15 zile de la învestirea noului Guvern, conform art. 103 din Constituția României, republicată”.