Evenimentul Zilei > Politica > News alert: Gabriela Firea este LOVITĂ din plin de un subaltern. Dragnea jubilează
News alert: Gabriela Firea este LOVITĂ din plin de un subaltern. Dragnea jubilează

News alert: Gabriela Firea este LOVITĂ din plin de un subaltern. Dragnea jubilează

Unul dintre primarii de sector o devastează pe Firea. Dragnea a țintit-o pe Gabriela Firea. I s-au descoperit toate minciunile!

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a oferit noi clarificări despre situația bugetelor de la nivelul primăriilor din Capitală. 

„În privința acestui an, este un buget bun. Nu pierd față de anul trecut, nici nu câștig, eu sunt mulțumit că celelalte sectoare câștigă, mă refer la buget. Procente considerabile.

Vă spun adevărul, nu vă mint. S-a spus de către Dragnea că bucureștenii rămân cu același buget. Deci noi avem un buget care se împarte o parte la Primăria Capitalei și celelalte la cele șase primării de sector. Eu, având bugetul considerabil mai mare decât celelalte sectoare, am zis că vreau să rămân pe zero, nu vreau creștere. Ceilalți primari au zis au nevoie de bani în plus pentru diferite proiecte pe care le aveau. Au considerat tot timpul că au avut un buget mai mic decât ar fi meritat. Bine, ei consideră că ar fi trebuit să se împartă bugetul după numărul de locuitori. Eu zic că trebuie să primești bani dacă produci valoare. Adică să aduci firme, locuri de muncă în sector.”, a declarat Daniel Tudorache, conform DCNews

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: