Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela FIREA L-A DEMIS pe managerul SPITALULUI COLENTINA! Cum s-a ajuns la această situaţie
Gabriela FIREA L-A DEMIS pe managerul SPITALULUI COLENTINA! Cum s-a ajuns la această situaţie

Gabriela FIREA L-A DEMIS pe managerul SPITALULUI COLENTINA! Cum s-a ajuns la această situaţie

Primarul general Gabriela Firea a anunțat, luni dimineață, că l-a demis pe managerul de la Spitalul Colentina, după ce, duminică, pacienții și cadrele medicale ale acestei unități spitalicești au fost ținuți în frig din cauze care țin strict de o problemă a conducerii spitalului, potrivit Antena 3.

"Astăzi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina", a declarat Firea, luni, la comandamentul de iarnă.

Gabriela Firea a afirmat că a luat această decizie după ce a aflat că duminică, atât pacienții cât și cadrele medicale ale unității, au fost nevoiți să stea în frig din cauza unei probleme interne, de ”lipsă de management”.

”Aproape o jumătate de zi, pacienții au stat în frig. Am dispus luarea unor măsuri urgente, control, să aflăm de ce spitalul nu este pregătit să facă față unei perioade geroase și care este motivul pentru care pacienții și medicii stau în frig. Nu era o problemă de la RADET, presiunea și temperatura erau normale, ci era o problemă internă, de lipsă de management, de inexistența unui contract de mentenanță și a unei revizii care se face întotdeauna înaintea sezonului rece și, în general, o tratare superficială a actului managerial”, a spus Firea.