Evenimentul Zilei > Monden > Gabriel Cotabiţă NU ar fi făcut infarct. Ce spune Florin Condurăţeanu
Gabriel Cotabiţă NU ar fi făcut infarct. Ce spune Florin Condurăţeanu

Gabriel Cotabiţă NU ar fi făcut infarct. Ce spune Florin Condurăţeanu

Gabriel Cotabiţă a fost operat de urgenţă vineri, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness a unui hotel de cinci stele din Capitală. Cântăreţul a suferit un stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medicii SMURD. Cu toate acestea, jurnalistul Florin Condurăţeanu susţine că artistul nu ar fi suferit un infarct.

"Am informaţii de la medici, care ştiu rezultatele testelor şi în premieră vă spun. În urma coronarografiei s-a descoperit că îndrăgitul şi sufletistul cântăreţ nu a făcut infarct. Pe arterele care hrănesc cu sânge inima nu sunt leziuni atât de grave. Problema este că a apărut o embolie. Un cheag la creier care a plecat spre plămâni. Să ne rugăm pentru norocul ca acest creier care a dăruit atâtea bucurii, să reziste şi să iasă din această situaţie critică", a declarat Florin Condurăţeanu, citat de cancan.ro.

Gabriel Cotabiţă a fost operat vineri şi se află în continuare în stare critică. Citeşte şi: Gabriel Cotabiță a fost OPERAT de urgență. Artistul se află în stare CRITICĂ

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: