Mai multe clădiri au fost grav afectate, un tramvai a fost lovit de un copac smuls din rădăcină, iar traficul a fost dat peste cap în Timișoara, după o furtună care a durat mai puțin de o oră. „Mașinile pur și simplu dansau pe stradă, mai mute case au rămas fără acoperiș. iar acum tot orașul a rămas fără curent și apă de aproximativ o oră,” spune un martor din oraș.

Scaune şi mese de la terasele din oraş au fost ridicate de vântul foarte puternic, bucăţi din acoperişurile blocurilor au zburat, iar ţigle de pe Casa Armatei din Piaţa Libertăţii au căzut peste un tramvai care era în staţie, fiind semnalate şi cazuri de arbori prăbuşiţi.

''Avem foarte multe solicitări", a declarat, pentru AGERPRES, Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Banat. De asemenea, şi Serviciul de ambulanţă Timişoara a avut ''foarte multe solicitări''.

Atât reprezentanţii ISU Banat, cât şi cei ai Ambulanţei au menţionat că dispeceratele ambelor instituţii au fost blocate şi la ora transmiterii acestei ştiri nu au putut oferi o situaţie detaliată a intervenţiilor solicitate în oraş.

Te-ar putea interesa și: