La începutul lunii decembrie, o femeia în vârstă de 58 de ani, care locuia singură, a fost violată de Vasile Alex M. de 18 ani, din Topoloveni. Bărbatul a obligat-o să întrețină relații sexuale împotriva voinței ei, conform curier.ro

După ce şi-a satisfăcut poftele, Vasile Alex M. i-a furat telefonul cu intenția de a o împiedica să sune la 112 şi să reclame violul. Bărbatul a fost prins în aceeași noapte şi a ajuns în arest, fiind acuzat de viol şi tâlhărie.

Aceasta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, mandat ce i-a fost prelungit în luna ianuarie.

De frică, femeia s-a mutat din locuința ei. Fratele violatorului a profitat de ocazie și a furat televizorul femeii. În noaptea de joi spre vineri, săptămâna trecută, fratele lui Vasile Alex M. a intrat prin efracție în locuinţă. Hoțul i-a furat un televizor tip LCD şi alte bunuri ce puteau fi valorificate. În total, paguba a fost calculată la 1.700 de lei.

Femeia s-a gândit că rudele celui arestat pentru viol au vrut să se răzbune și le-a spus bănuiala ei oamenilor legii. Cercetările i-au confirmat supoziția. Hoțul a fost descoperit: Andrei-Florin N., de 20 de ani, fratele violatorului. Tânărul este recidivist. El a fost reținut luni, fiind dus în arestul IPJ Argeş. Acolo s-au întâlnit fraţii. Ieri, Judecătoria Topoloveni a admis cererea procurorilor şi au emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: