Evenimentul Zilei > Monden > Fratele lui Tzancă Uraganu, vizat de o anchetă penală. S-ar fi dat drept preot și ar fi înșelat mai mulți oameni
Fratele lui Tzancă Uraganu, vizat de o anchetă penală. S-ar fi dat drept preot și ar fi înșelat mai mulți oameni

Fratele lui Tzancă Uraganu, vizat de o anchetă penală. S-ar fi dat drept preot și ar fi înșelat mai mulți oameni

Trei percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață, în Ploiești, la persoane suspecte de înșelăciune, au precizat cei de la poliție.

Conform autorităților, bărbații spuneau că sunt preoți și pot rezolva diverse probleme. În schimbul serviciilor, falșii preoți cereau sume de bani, prejudiciul calculat de procurori ajungând la zeci de mii de lei. Unul dintre cei care spuneau că este preot este nimeni altul decât fratele manelistului Tzancă Uraganu, cunoscutul interpret de muzică de petrecere.

Cei care au descins în această dimineață la mai multe locații sunt polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Cele 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, s-au desfășurat la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Preoții falși cereau bani pentru rezolvarea „oricărei probleme”

Mai exact, bărbații ar fi acționat pe o rețea rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. În schimbul a acelor servicii prestate, falșii preoți nu se încurcau atunci când cereau bani. Astfel că prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.  Cei care au fost implicați în această rețea urmează să fie ridicați și conduși la audieri pentru a da explicații în legătură cu faptele lor. Ulterior procurorii vor decide dacă vor emite ordonanțe de reținere pe numele lor, asta dacă se va considera că reprezintă pericol pentru ordinea publică și de asemenea că pot influența într-un fel sau altul ancheta. Cert este că dacă se vor emite ordonanțe de reținere este posibil ca cei pe numele cărora s-au emis astfel de documente să fie duși și în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: