Evenimentul Zilei > Politica > Frans Timmermans: Intrarea în vigoare a Ordonanței de urgență „ar putea afecta accesul României la fonduri europene”
Frans Timmermans: Intrarea în vigoare a Ordonanței de urgență „ar putea afecta accesul României la fonduri europene”

Frans Timmermans: Intrarea în vigoare a Ordonanței de urgență „ar putea afecta accesul României la fonduri europene”

Tot Parlamentul European este cu ochii pe România la ora acesta. Reacţiile nu încetează să apară, iar mesajele sunt de îngrijorare deoarece se tem de consecinţele pe care ar trebui să le suporte România după acest demers necugetat al guvernului Grindeanu. Din experienţa altor state care au intrat în vizorul CE, se poate ajunge până la sancţiuni pentru noi, iar la Bruxelles s-a discutat inclusiv de sancţiuni privind absorbţia fondurilor UE.

Prim vice-președintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avertizat că intrarea în vigoare a ordonanței de urgență a guvernului român privind legalizarea parțială a abuzului în serviciu "ar putea afecta accesul României la fonduri europene. Așa că trebuie să examinăm situația cu foarte mare atenție”, a mai declarat Timmmermans în Parlamentul European, în cursul unei dezbateri despre România. Timmermans a îndemnat totodată guvernul român să "nu întoarcă spatele” luptei cu corupția. "Toți românii merită o țară fără corupție”, a mai spus Timmermans în Parlamentul European, titrează europalibera

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: