Evenimentul Zilei > Monden > Fotografii șocante cu Gabriela Cristea! Fanii au înmârmurit!
Fotografii șocante cu Gabriela Cristea! Fanii au înmârmurit!

Fotografii șocante cu Gabriela Cristea! Fanii au înmârmurit!

Gabriela Cristea și-a lăsat fanii mască postând trei fotografii la prima oră a dimineții/

Gabriela Cristea s-a grăbit, totuși, să-și liniștească fanii, spunându-le că este doar ”chioară” de somn pentru că noaptea a fost “prea scurtă”.

Vedeta de televiziune este extrem de activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent postând fotografii de oriunde, la orice oră. Astăzi a reușit să îi surprindă total pe cei care îi urmăresc postările cu cele 3 fotografii de la prima oră a dimineții, pentru că nu pare în cea mai bună formă .

”Înca “chioară” de somn, noaptea a fost “prea scurtă”. Bună dimineața și vouă!” este mesajul care însoțește fotografiile.

Fotografiile au strâns sute de reacții și comentarii. Unii s-au arătat îngrijorați, alții au fost mai degrabă răutăcioși.

”Un pic bosumflata dar tot frumoasa. Frumusețea stă în ochii privitorului”, reacționează un fan.

”Gabriela, ești o frumusețe! La anii tăi nici eu nu arăt așa bine ca tine! Ești un model, o mamă, o soție de succes! Oamenii atât știu, doar să judece și să te demoralizeze, dar un cuvânt blând nu sunt în stare să zică”, spune un altul sărind în apărararea Gabrielei Cristea după primirea mai multor comentarii răutăcioase.

Gabriela Cristea a slăbit miraculos 25 de kilograme. Asta după ce a doua sarcină a lăsat-o cu o greutate deloc de neglijat și a fost nevoită să se lupte din greu ca să ajungă măcar la kilogramele avute după prima sarcină. Astăzi se poate spune că a ajuns la silueta pe care o avea când debuta pe micul ecran.

„Din cauza vitezei cu care trăim avem tot felul de frustrări și am descoperit că e foarte ușor să scapi de toate frustrările și toate angoasele aruncându-te în frigider. Așa mi s-a întâmplat și mie. Pe lângă asta, eu sunt o foarte bună bucătăreasă și îmi place să gătesc, dar și să mănânc, în același timp.

Dar, iau măsuri și am găsit o „găselniță”: gătesc pentru alții. Și mă uit la ei să văd dacă mănâncă cu poftă. Soțul meu spune că de câte ori nu gust mâncarea gătesc mai bine. Dar, da, poftesc, însă în același timp așa mă hrănesc prin atitudinea pe care o au ceilalți când gustă din bucatele preparate de mine”, a spus Gabriela, potrivit antena3.ro.