Evenimentul Zilei > Sport > FOTO. Victor Pițurcă, îmbrăcat într-un COSTUM tradițional arab
FOTO. Victor Pițurcă, îmbrăcat într-un COSTUM tradițional arab

FOTO. Victor Pițurcă, îmbrăcat într-un COSTUM tradițional arab

Victor Pițurcă, tehnicianul formației Al Ittihad, a fost fotografiat într-un costum tradițional arab, în timpul unei petreceri alături de cei din conducerea grupării din Arabia Saudită

Fostul selecționer a devenit, astfel, al treilea tehnician român care a fost surprins în această ipostază, după Laurențiu Reghecampf (Al Hilal) și Cosmin Olăroiu (Al Ahli).

Președintele clubului Al Ittihad, Ibrahim, a declarat că îl sprijină în continuare pe fostul selecționer.

„Ittihad FC şi antrenorul Victor Piţurcă au încheiat un contract valabil pînă la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înţelegeri nu a fost niciodată pusă în discuţie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să cîştige campionatul în sezonul viitor.

Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulţumit de munca lui Victor Piţurcă şi a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reuşit să schimbe stilul de joc, să îmbunătăţescă randamentul echipei şi să aducă profesionalismul în rîndul jucătorilor, astfel că sîntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară", se arată în comunicatul Al Ittihad către Mediafax, semnat de preşedintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: