Evenimentul Zilei > Monden > Fotbalist de națională, scandal cu nevasta în curtea judecătoriei. Violență revoltătoare
Fotbalist de națională, scandal cu nevasta în curtea judecătoriei. Violență revoltătoare

Fotbalist de națională, scandal cu nevasta în curtea judecătoriei. Violență revoltătoare

Dana, soția fostului internațional Ionel Ganea, revine cu noi amănunte incredibile din căsnicia lor.

Despre Ionel Ganea s-a știut că este un personaj cu temperament, dar dezvăluirile soției conturează profilul fostului mare atacant. Mai întâi, Dana Ganea a povestit cu fiica și nepoțelul au fost scoși în stradă, iar acum prezintă în amănunt bătăile încasate de la soțul ei.

Chiar dacă nu mai locuiesc în aceeași casă, pentru Dana Ganea teroarea continuă. Din cele relatate în spynews.ro, reiese că Ionel Ganea i-a administrat bătăi crunte soției, femeie alături de care a trăit timp de 24 de. Iaru pe numele de fată, Dana a intentat divorț și acum așteaptă pronunțarea.

„Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii. Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat. Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”, a declarat Dana Iaru pentru spynews.ro.

Ultimul conflict între cei doi a avut loc în urmă cu o săptămână, când Ionel Ganea ar fi agresat-o fizic, dar și verbal chiar în curtea Tribunalului!

„Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”, a povestit cea care încă îi este soție lui Ganea.

Mai mult, Dana îl acuză pe fostul fotbalist că nu-i permite accesul în niciuna dintre casele dobândite în comun de-a lungul căsniciei, chiar dacă și în prezent ea este cea care plătește dările la stat! „Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea? Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă”.