Evenimentul Zilei > Actualitate > Lumea fotbalului a primit o veste-ȘOC. Un cunoscut jucător A MURIT la doar 27 de ani
Lumea fotbalului a primit o veste-ȘOC. Un cunoscut jucător A MURIT la doar 27 de ani

Lumea fotbalului a primit o veste-ȘOC. Un cunoscut jucător A MURIT la doar 27 de ani

Fotbalul internațional este în doliu, după ce a fost anunțată moartea mijlocașului argentinian Santiago Vergara, care juca pentru echipa honduriană Montagua. Fotbalistul a fost diagnosticat anul trecut cu leucemie și a încercat numeroase tratamente, însă boala l-a răpus subit.

Vergara, care a îmbrăcat tricoul lui Montagua între 2015 şi 2017, a fost unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat pentru gruparea din capitala Hondurasului în ultimii ani.

Începând din martie 2017, Vergara nu şi-a mai putut continua cariera din cauza leucemiei cu care a fost diagnosticat, urmând tratamente în Statele Unite şi Spania, scrie Agerpres.

Conform conducerii clubului Montagua, care l-a susţinut pe jucător în toată această perioadă critică pentru el, Vergara a suferit o recidivă a maladiei sale în luna februarie, iar miercuri a fost anunţat decesul său, în Argentina.

În vârstă de 27 ani, fotbalistul argentinian s-a format la clubul Racing Club din ţara sa, iar apoi a jucat pentru formaţiile Cipolletti, Guillermo Brown şi Independiente, înainte de a semna cu Montagua, mai notează sursa citată.