Fosta iubită a „bancherului“ lui Putin despre liderul de la Kremlin: Cred că suferă de tulburare de personalitate narcisistică. Acum e furios și a pierdut controlul

Fosta iubită a „bancherului“ lui Putin despre liderul de la Kremlin: Cred că suferă de tulburare de personalitate narcisistică. Acum e furios și a pierdut controlul Sursa: Facebook

Contesa Alexandra Tolstoi, fosta parteneră a oligarhului rus Serghei Pugaciov, numit „bancherul lui Putin” l-a criticat dur pe liderul de la Kremlin. Ea a spus că este narcisist, obsedat de control, dur, fără un gram de empatie, iar acum este furios că a pierdut controlul.

Într-un interviu acordat CNN, Alexandra Tolstoi a declarat că Putin este foarte dur, că în Rusia încredearea lipsește cu desăvârșire și că nu există niciun gram de empatie.

„Era ca în „Nașul“ Toată bogația aceea incredibilă și o lipsă totală de morală. Nu exista niciun fel de empatie. Ca toți dictatorii, Putin, conduce Rusia pe principiul divizării: nimeni nu are încredere în nimeni, toți sunt foarte competitivi. E foarte dur”, a declarat Alexandra Tolstoi, pentru sursa citată.

Furios că a pierdut controlul

Contesa spune că acum Putin este diferit. Ea susține că liderul de la Kremlin este furios și este de părere că nu mai deține conrolul, deși Moscova a anunțat în repetate rânduri că totul merge conform planului, în legătură cu invazia din Ucraina.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am fost în aceeași cameră cu Putin în 2008 și era foarte diferit de cum îl vedem azi la știri. Avea multă încredere în el. Acum e furios și a pierdut controlul”, a adăugat Tolstoi.

Narcisist obsedat de control

Alexandra Tolstoi crede că Vladimir Putin are o tulburare de personalitate de tip narcisist. Vrea să fie mereu în control. Potrivit contesei, totul este acum la nivel personal pentru liderul din Rusia.

„ Cred că suferă de tulburare de personalitate narcisistică. Totul este despre control și cred că atunci simțea că controlează mai bine situația. Acum lumea spune că Occidentul a umilit Rusia, iar Putin ia totul foarte personal. Și nu cred că există o strategie de restaurare a Uniunii Sovietice. Nu cred că îi pasă. Lui îi pasă doar de el, de recunoașterea pe care o primește”, a adăugat ea.

Cum a ajuns Putin președinte?

Serghei Pugaciov, fostul bancher al lui Putin, declara la începutul lunii martie pentru zn.ua. că acesta a ajuns președintre printr-o soluție de compromis. „Elţîn practic pierduse puterea pentru că oamenii din serviciile de securitate îi provocau pe liberalii cu care se înconjurase Elţîn. Având în vedere că Putin era la acel moment directorul FSB-ul, numirea sa a fost văzută ca un fel de scut împotriva unei posibile lovituri de stat.

Speranţele apoi s-au risipit, dar atunci părea că totul va fi perfect, că Putin o sa continue politica lui Elţîn. Poate va amintiți că el prezida Comitetul de relații externe la Saint Petersburg, care era important, si că astfel s-a creat iluzia că Putin nu era numai un liberal în gândire, dar că și privea către Occident“, a declara Pugaciov.