Fost preparator fizic al Stelei, înjunghiat la un meci din Turcia

Fost preparator fizic al Stelei, înjunghiat la un meci din Turcia

Yuksel Yeşilova, fostul preparator fizic al Stelei şi în prezent antrenorul echipei Mersin Idmanyurdu, a fost înjunghiat de fratele său mai mare, Murat, aseară, în timpul unui meci din liga a doua turcă.

Incidentul a avut loc în minutul 40 al partidei pe care Mersin Idmanyurdu o disputa în deplasare, cu Samsunspor. Yeşilova a fost înjunghiat în abdomen şi în şold, el fiind transportat de urgenţă la spital. Medicii au anunţat că starea sa este bună cu toate că fratele său a reuşit să îl lovească de şase ori. Nu se cunosc cauzele incidentului.

Meciul dintre Samsunspor şi Mersin a fost suspendat. La echipa pregătită de Yuksel Yeşilova evoluează şi jucătorul român Vlad Bujor.  Yuksel Yeşilova a colaborat în România cu grupările FC Timişoara, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj, Steaua Bucureşti sau Ceahlăul Piatra Neamţ. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dtlTG-euV44?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dtlTG-euV44?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News