Evenimentul Zilei > Politica > Focuri de ARMĂ în Reșița
Focuri de ARMĂ în Reșița

Focuri de ARMĂ în Reșița

Panică într-un cartier reșițean unde s-au auzit, marți seara, mai multe focuri de armă. Acestea au fost trase după ce, pe stradă, a izbucnit un adevărat ”război” în care s-au aruncat coktailuri Molotov.

Polițiștii și jandarmii reșițeni au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pe strada Laminoarelor, în încercarea de a aplana un scandal iscat între două tabere de rromi.
Oamenii legii au tras cu pistolul din dotare în plan vertical. Ei susțin că au fost solicitați la fața locului în urma unui apel la 112. Câțiva cetățeni au reclamat faptul că sunt amenințați cu moartea de un clan rival, transmite Reșița.ro.
La fața locului au fos trimite mai multe echipaje. Polițiștilor de intervenție li s-au alăturat și jandarmii. Când scandalul a părut că se aplanează, iar oamenii legii au vrut săs e retragă, scandalul a reizbucnit, deosebit de violent. Rromii au început să arunce unii în alții cu coktailuri Molotiv. Polițiștii i-au somat să se oprească, însă fără success, astfel că au deschis focul în plan vertical.