Evenimentul Zilei > Actualitate > Focuri de armă în București! Stare tensionată pe mai multe bulevarde principale
Focuri de armă în București! Stare tensionată pe mai multe bulevarde principale

Focuri de armă în București! Stare tensionată pe mai multe bulevarde principale

Urmărire mai ceva ca în Fast and Furios, marți noapte, în București. Polițiștii de la Rutieră au tras mai multe focuri de armă.

Polițiștii au gonit pe mai multe bulevarde din Capitală, până pe Autostrada A2, după un șofer care nu a oprit la semnalul lor.

„În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit in urmarirea autoturismului pe Calea Văcăreşti . Autoturismul în cauză a fost urmarit pe Şos. Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehicului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a incerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acest moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala”, precizează Poliţia Capitalei.

Apoi, polițistul a descărcat patru gloanțe în plan vertical și unul în direcția roților mașinii.

„S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2. Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor”, mai spun poliţiştii.

Oamenii legii au constatat că șoferul, un bărbat de 33 de ani din județul Ilfov, nu avea permis de conducere.