Flutur: USL e un magazin de vise care vinde iluzii la colţ de stradă

Flutur: USL e un magazin de vise care vinde iluzii la colţ de stradă

Susţinător al lui Emil Boc în echipa căruia vrea să obţină un post de prim-vicepreşedinte, Gheorghe Flutur le-a spus delegaţilor la Convenţia Naţională că "USL este un magazin de vise".

“Cui vreţi să îi lăsăm România? USL-ului, un magazin de vise care vinde iluzii la colţ de stradă? Unui Victor Ponta inconsistent şi gălăgios? Vreţi să rămânem un partid mare sau să fim un partid de mâna a doua? Eu nu vreau să ajungem un partid de mâna a doua la mâna uslaşilor”, a spus Flutur. El a fost susţinut de Ioan Oltean, care a reuşit să ridice sala în picioare, delegaţii revendicându-şi postul de preşedinte pentru cei pe care îi susţin: Emil Boc şi Vasile Blaga.

"E foarte greu să alegem, sunt toţi unul şi unul. Emil Boc sau Vasile Blaga? Trebuie să răspundem: cine este capabil să asigure continuitatea guvernării, parteneriatul cu Băsescu şi câştigarea alegerilor. Eu îi ştiu pe amândoi. Mai presus de prietenia cu ei e prietenia cu PDL. Răspunsul la întrebarea mea e Emil Boc", a spus Oltean, în aplauzele şi scandările sălii. 

Ne puteți urmări și pe Google News