Cercetările procurorilor DNA au loc după ce fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a scris mai multe denunțuri alături de Florin Ghiulbenghian, alt personal implicat în acest scandal. Jurnaliștii de la stiripesurse.ro susțin că Marian Măgureanu (foto sus, sursa jurnaliștii.ro) ar fi fost deja audiat discret de procurorii DNA Ploiești.

Informația nu este însă confirmată oficial în vreun fel și identitatea sursei este protejată, astfel încât nu se poate aprecia credibilitatea acesteia.

”Marian Măgureanu a fost chemat la DNA Ploiești, în mare secret. Procurorii au încercat să lămurească mai multe aspecte din denunțurile făcute de Alina Petre și Florin Giulbenghian. Potrivit surselor noastre, această audiere secretă ar putea fi doar începutul, pentru că procurorii încep să acorde tot mai multă atenție denunțurilor depuse de fosta noră a lui Măgureanu”, se arată într-un articol publicat de stiripesurse.ro

EVZ a relatat zilele acestea informații interesante legate de acest caz și a prezentat declarațiile în care Alina Petre a explicat în ce condiții a făcut denunțuri la DNA

"Mi s-a spus de către procurorii DNA să IES să vorbesc PUBLIC de denunțurile mele, dar NU de acele dosare din 2015", a susținut fosta noră a șefului SRI în fața reporterilor televiziunilor de știri. Detalii aici!

Marian Măgureanu susține însă că declarațiile fostei neveste sunt ”halucinații”, după cum a relatat EVZ în articoul: Marian Măgureanu RUPE TĂCEREA în legătură cu DEZVĂLUIRILE fostei sale soții: "Un șir de MINCIUNI HALUCINANTE"