Evenimentul Zilei > Actualitate > Firma lui Codiță din Caracal a păzit Ministerul de Externe!
Firma lui Codiță din Caracal a păzit Ministerul de Externe!

Firma lui Codiță din Caracal a păzit Ministerul de Externe!

SC Spartan Pază şi Protecţie SRL din Caracal, firma de pază și protecție a lui Remus Rădoi, a păzit în anul 2019, timp de trei luni, Ministerul Afacerilor Externe și obiectivele sale, anunță jurnalista B1TV Sorina Matei.

Contractul de servicii dintre Ministerul Afacerilor Externe al România şi firma controlată de Remus Rădoi a fost făcut în baza „procedurilor interne proprii ale MAE” și a fost suplimentat rapid prin încheierea succesivă a două acte adiţionale, astfel că valoarea totală a contractului a ajuns la aproape 100.000 de euro.

Să nu uităm că Rădoi a făcut acuzații grave apropo de politia din Olt. Rădoi susține că șefii Poliției Caracal anunțau infractorii înainte de intervenții.

„Am lăsat şi un memoriu care a fost direcţionat către DGIPI. (…) L-am dus la DGIPI, care a trimis un comunicat înapoi către MAI prin care spune că ceea ce eu arătam este adevărat. Arătam că în cadrul acelui dosar în care a fost anchetat grupul infracţional au fost nişte nereguli, de la faptul că nu au existat interceptări aşa cum trebuia, pe o perioadă bună de timp, la faptul că s-a omis sau nu s-au audiat anumite victime sau faptul că s-au audiat în aceeaşi clădire cu infractorii sau faptul că cu o săptămână înainte infractorii ştiau că va urma percheziţia sau faptul că unii dintre infractori au afirmat că au legătură directă în DIICOT şi dovada clară că a sunat şi un lucrător în DIICOT, care l-a informat că e în dosar şi va urma şi o percheziţie”, a declarat Remus Rădoi, marți.

Interlopul a mai precizat că procurorul i-a transmis că sunt probe suficiente în dosarul în care a oferit informații și că urmează 10 arestări. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, afirmă Rădoi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: