Evenimentul Zilei > Politica > Firea, dezvăluiri fără precedent în direct la TV: Fratele domnului Nicusor Dan – Câine – mi-a trimis mesaje de amenintare
Firea, dezvăluiri fără precedent în direct la TV: Fratele domnului Nicusor Dan – Câine – mi-a trimis mesaje de amenintare

Firea, dezvăluiri fără precedent în direct la TV: Fratele domnului Nicusor Dan – Câine – mi-a trimis mesaje de amenintare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a afirmat marți seara în cadrul emisiunii de televiziune Sinteza Zilei, în direct la Mihai Gâdea, că a primit mesaje de ameninţare de la omul de afaceri pentru care a intervenit Nicuşor Dan la Primăria Sectorului 4.

„Fratele domnului Nicusor Dan – Câine-  mi-a trimis mesaje de amenintare, ca o sa se ocupe el de mine si de familia mea. Mi-au transmis prin tot felul de interpusi sa am grija ca o voi pati. Voi avea grija ca la dezbaterea sa aduc toate materialele”, a declarat Firea la Antena3.

Edilul a mai spus că intervenția lui Nicușor Dan nu este una normală, știut fiind faptul că orice construcție într-un parc este ilegală. Mai mult Firea a mai declarat că este „ciudat” că printre sponsorii lui Nicușor Dan se numără „trei cunoscuți agenți imobiliari”.

Firea, despre retragerea lui Nicușor din cursa electorală

Marți seară, Gabriela Firea a fost întrebată, la Antena 3, dacă, în opinia sa, Nicușor Dan va fi retras din această campanie electorală.

„Dacă mă întrebați pe mine, nu știu exact ce vor face PNL și celelalte partide care îl susțin. Eu pot să spun câteva cuvinte în calitate de cetățean și, de asemenea, de primar general. Ani de zile, ni s-a prezentat o față a domnului Dan, de mare luptător pentru spațiul verde, pentru parcuri, clădiri monumentale și oameni simpli. Din păcate, ceea ce difuzează presa în ultimele zile nu e aceeași imagine care a fost construită cu grijă în ani”, a spus Gabriela Firea.

„Fără să explic eu prea mult, fiecare cetățean își poate forma propria imagine, nici nu vreau să intervin pe aceste spețe, însă contrastează imaginea care s-a creat în acești ani”, a subliniat Gabriela Firea.

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, a fost înregistrat de către purtatorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 4, când intervenea pentru afaceristul Mihai Mitrache „Câine”, astfel încât primăria să nu demoleze o construcţie ridicată ilegal de către acesta în Parcul Orăşelul Copiilor.

Dana Budeanu, o apropiată a Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a făcut publică o înregistrare în care candidatul dreptei pentru funcţia de primar al Capitalei intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache în relația cu Primăria Sectorului 4.

Mihai Mitrache avea o construcţie în Parcul Orășelul Copiilor, de 80 mp pe un spaţiu închiriat de la Primăria Sectorului 4. Ulterior, a construit aici un restaurant pe 250 mp, inclusiv spaţiu verde, în mod ilegal. Taxele şi impozitele neplătite de Mihai Mitrache către Primărie au ajuns la un cuantum de 400 de mii de lei, moment în care omul de afaceri a primit mai multe somaţii pentru a intra în legalitate, pe care le-a ignorat, primăria decizând să recurgă la demolarea construcţiei. Acesta este momentul în care Nicuşor Dan sună funcţionarii de la Sectorul 4 şi intervine în favoarea omului de afaceri, arătând că Mitrache este dispus „să-şi retragă plângerile penale şi postările” împotriva primăriei.

Primarul Capitalei a afirmat cu această ocazie că va participa la o dezbatere cu Nicuşor Dan.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: