Final fericit pentru două gemene despărțite la naștere. Povestea lor a impresionat toată China

Final fericit pentru două gemene despărțite la naștere. Povestea lor a impresionat toată China Sursă foto: The Sun

Două surori gemene au reușit să emoționeze publicul cu povestea lor de viață demnă de filmele de la Hollywood. O poveste tristă care a fost prezentată în luna martie la un post de televiziune din Shanghai.

Povestea emoționantă a două gemene regăsite după 30 de ani

Cele două gemene, Sun Ye și Liu Yan s-au născut în 1991 în provincia Shandong din estul Chinei. Au fost uimite să descopere că amândouă împărtășeau aceeași tunsoare și chiar îi dăduseră numele Kevin fiului lor.

Încă de la naștere cele două gemene au avut parte de o soartă crudă, din diverse motive fetele au fost despărțite și doar una dintre ele știa că mai are o surioară geamănă. Sun Ye a primit șansa unei familii când avea șapte ani, nu știa însă că mai are o soră geamănă.

Gemene regăsite după 30 de ani

Sursă foto: The Sun

După ce a observat asemănarea izbitoare, unul dintre vecinii celeilalte surori a luat legătură cu Sun. Vecinul i-a trimis copilei contul de TikTok al surorii sale. Sun și-a dat seama că este vorba de sora de care s-a despărțit la naștere.

Ne puteți urmări și pe Google News

S-au regăsit cu ajutorul unui văr

Imediat a cerut ajutorul unui văr din familia adptivă pentru a-și localiza sora. Cu ajutorul detaliilor din videoclip, Sun a aflat locul de muncă al surorii sale, Liu. Sun și vărul ei au ponit într-o călătorie spre locul de muncă al fetei, dar ghinionul a făcut ca Liu să fi demisionat de la locul de muncă respectiv.

Dar nu au renunțat. Sun și vărul ei reușit să facă rost de numărul de telefon al celei mai bune prietene al lui Liu. I-au trimis fotografii care să arate că Liu are o soră geamănă.

gemene

Sursă foto: The Sun

Final fericit pentru cele două gemene

Liu habar nu avea că a fost adoptată. Inițial a crezut că este vorba de o farsă, dar într-un final a aflat de la o mătușă că a fost adoptată și că, de fapt ar avea o soră geamănă. Povestea relatată și pe rețelele de socializare i-a emoționat pe internauți care au inundat pagina respectivă cu mesaje de suținere.

„Sunt atât de norocoase că s-au găsit în sfârșit una pe cealaltă. Sunt sortite să fie împreună, indiferent de cât de mult timp au fost despărțite.”, au comentat internauții, relatează publicați britanică, The Sun.