Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 27 aprilie
Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 27 aprilie

Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 27 aprilie

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare - le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei

Dă click aici pentru PROGRAME TV.

Filmul zilei este „Ziua Z: Apocalipsa/World War Z” și este difuzat de HBO, la 20.00. Într-o zi obișnuită, Gerry Lane (Brad Pitt) este prins în trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, el simte că nu e ceva obşinuit: cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală. Pe măsură ce numărul celor infectaţi copleşeşte rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e forţat să se întoarcă la viaţa periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage pentru a declanşa o investigaţie globală căutând sursa epidemiei.

ALTE FILME: ACȚIUNE – Dispozitivul groazei (Pro Cinema, 20.00), Greu de ucis 4 (Pro TV, 20.30), După impact (Pro Cinema, 22.00), Teoria conspirației (Pro TV, 23.00), Furia ucigașă (Kanal D, 23.30) DRAMĂ – Al patrulea stol (TVR 2, 20.10), Riscuri asumate (AXN, 21.00) COMEDIE – Întâlnire pe nevăzute (TVR 1, 21.10)

Actrița Dorothea Petre a acceptat invitația poetului/bucătar Mircea Dinescu în emisiunea „Politică și delicatețuri”, de la TVR 2, la ora 14.30. AXN prezintă la 16.10, în premieră, emisiunea „Supersong”, iar la ora 21.00, Diva Universal vă invită să urmăriți, la scurtă vreme după premiera din SUA, un episod care nu trebuei ratat din serialul „Soția perfectă”. De la aceeași oră, TLC vă propune primul episod din sezonul 2 al programului „Aceeași soție, altă pălărie”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: