Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: The Burning Plain
FILMUL EVZ: The Burning Plain

FILMUL EVZ: The Burning Plain

Drama se desfăşoară pe mai multe planuri şi reprezintă debutul regizoral în lungmetraj al scenaristului Guillermo Arriaga.

Mult-premiatul Arriaga, (scenaristul filmelor "Amores Perros", "21 de grame" şi "Babel") spune o poveste despre dragoste, trădare şi regret.

Într-un orăşel de graniţă, Gina (Kim Basinger) se implică într-o relaţie pasională cu Nick Martinez, deşi amândoi sunt căsătoriţi şi au copii.

Mariana (Jennifer Lawrence), fiica în vârstă de 16 ani a Ginei, află despre aventura mamei sale şi, întrun acces de furie, incendiază rulota în care se întâlneau cei doi amanţi, provocând involuntar moartea amândurora.

La scurtă vreme, Mariana şi Santiago, unul dintre fiii lui Nick Martinez, încep o idilă din care se naşte o fetiţă pe nume Maria. Chinuită de remuşcări, Mariana îşi abandonează familia şi-şi schimbă numele în Sylvia (Charlize Theron), stabilindu-se în Portland.

După 10 ani, femeia se întâlneşte cu un prieten al lui Santiago, care o anunţă că acesta a suferit un grav accident de avion şi se află în spital, aşteptând-o să-l viziteze.

23.00, PRO TV
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4FvckMrGa2E?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: