Mult-premiatul Arriaga, (scenaristul filmelor "Amores Perros", "21 de grame" şi "Babel") spune o poveste despre dragoste, trădare şi regret.

Într-un orăşel de graniţă, Gina (Kim Basinger) se implică într-o relaţie pasională cu Nick Martinez, deşi amândoi sunt căsătoriţi şi au copii.

Mariana (Jennifer Lawrence), fiica în vârstă de 16 ani a Ginei, află despre aventura mamei sale şi, întrun acces de furie, incendiază rulota în care se întâlneau cei doi amanţi, provocând involuntar moartea amândurora.

La scurtă vreme, Mariana şi Santiago, unul dintre fiii lui Nick Martinez, încep o idilă din care se naşte o fetiţă pe nume Maria. Chinuită de remuşcări, Mariana îşi abandonează familia şi-şi schimbă numele în Sylvia (Charlize Theron), stabilindu-se în Portland.

După 10 ani, femeia se întâlneşte cu un prieten al lui Santiago, care o anunţă că acesta a suferit un grav accident de avion şi se află în spital, aşteptând-o să-l viziteze.

23.00, PRO TV
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4FvckMrGa2E?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>