Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ. Syriana | VIDEO
FILMUL EVZ. Syriana | VIDEO

FILMUL EVZ. Syriana | VIDEO

Filmul face, cu realism, o radiografi e a unei lumi în care cei puternici decid soarta celor slabi

Bob Barnes (George Clooney) este un agent CIA, aproape de sfârşitul unei cariere lungi şi respectabile. Un incident face însă ca totul să se întoarcă împotriva sa. Bărbatul este găsit ţap ispăşitor de către CIA, organizaţia căreia îşi dedicase viaţa. În timp ce caută să înţeleagă ce s-a întâmplat, descoperă că a fost minţit şi folosit ca pion şi că, de fapt, niciodată nu a cunoscut motivele reale ale misiunilor pe care le-a executat orbeşte ani de zile.
Se poate spune că pentru George Clooney filmul a fost o piatră de încercare. Şarmantul actor a trebuit să se îngraşe nu mai puţin de 17 kilograme. Acestea i-au afectat nu numai alura de cuceritor, dar şi coloana vertebrală. Accidentat în timpul unei cascadorii, actorul a rămas cu dureri persistente şi, la o lună după incident, a fost nevoit să se opereze.
22.00, PRO CINEMA
<iframe width="638" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bTa2PTcycyI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.