Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Fotolii de orchestră
FILMUL EVZ: Fotolii de orchestră

FILMUL EVZ: Fotolii de orchestră

Filmul urmăreşte destinele mai multor personaje care par să fie legate de data de 17. Mesajul este emoţionant.

Catherine (Valérie Lemercier), o celebră actriţă de telenovele, vrea cu orice preţ să dea lovitura şi pe marele ecran.
Ea se pregăteşte să joace într-o farsă de Feydeau ce urmează să aibă premiera pe 17 ale lunii, însă, în ciuda succesului de care se bucură, este chinuită de îndoială.
Jean-François (Albert Dupontel) este un pianist extraordinar, cu reputaţie internatională, care se pregăteşte pentru un important concert pe care trebuie să-l susţină tot pe 17, deşi tot ce-şi doreste este să fie singur.
Jacques (Claude Brasseur), un fost om de afaceri care s-a transformat într-un colecţionar de artă, a acumulat o vastă colecţie, dar (coincidenţă?) pe 17 aceasta urmează să fie vândută.
Toţi trei şi-au dedicat vieţile artei, renunţând la tot. Uneori drumurile li se intersectează şi-şi varsă amarul la cafeneaua unde- i serveşte Jessica (Cécile De France), de curând venită în Paris, aflată la rândul ei în căutarea celebrităţii şi a bogăţiei.
20.30 TVR 2
<iframe width="633" height="356" src="http://www.youtube.com/embed/DSaQ8q-Drdc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: