După ce vede că nu mai mişcă, agresorul îl întoarce pe bărbat cu faţa în sus şi se întinde pe asfalt sub pretextul că i se face rău. Apoi se urcă în maşină şi pleacă împreună cu femeia care îl însoţea, fără niciun fel de remuşcare sau să sune la 112.

După ce a fost postat pe Internet, filmul bătăii a stârnit revolta a mii de oameni care au sunat la Poliţie.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, conflictul s-a produs în urma unei șicanări în trafic.

„Poliția Orăștie a fost seziată cu privire la faptul că, în stația Lukoil se află o persoană căzută pe carosabil. Ofițerul de serviciu s-a deplasat la fața locului unde s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 21 de ani din comuna Beriu care, în urma unei șicanări în trafic a avut un conflict cu un alt conducător auto, de 43 de ani din județul Alba. Victima a fost transportată la UPU Orăștie.

S-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. Prezumtivul autor a fost depistat în trafic și condus la sediul Poliției”, a declarat comisarul de poliție Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, potrivit jurnaliștilor de la banatulazi.ro.
 

Imaginile scandaloase le puteți urmări AICI