Evenimentul Zilei > Actualitate > FIICA UNUI POLITICIAN celebru a fost surprinsă în IPOSTAZE PENIBILE. La un moment dat a intervenit și poliția. Detalii scandaloase
FIICA UNUI POLITICIAN celebru a fost surprinsă în IPOSTAZE PENIBILE. La un moment dat a intervenit și poliția. Detalii scandaloase

FIICA UNUI POLITICIAN celebru a fost surprinsă în IPOSTAZE PENIBILE. La un moment dat a intervenit și poliția. Detalii scandaloase

Fiica unui politician celebru nu se potolește nici măcar după corecția primită de la tatăl său în urmă cu șase luni și pare să-i facă probleme și mamei sale, Irina. Petrecerile cu alcool rămân favoritele ei!

Potrivit Click, se pare că Ioana, în vârstă de 15 ani, și-a continuat vechile obiceiuri: ieşitul în cluburi, alcoolul şi tutunul, după cum spune chiar tatăl ei. Sâmbătă seara, tânăra a recidivat.

Deși este minoră, Ioana şi-a petrecut noaptea de sâmbătă în club, alături de prietenii ei, şi a consumat alcool. Boureanu  a alertat Poliţia, iar când poliţiştii au ajuns la faţa locului, copiii fugiseră.

“Sunt dat în judecată de mama Ioanei care consideră că se poate ocupa mai bine decât mine de acest copil. Din păcate, nu e prima dată când primesc poze cu Ioana şi colegii ei de prin cluburi. Având în vedere că e vorba de un minor şi nu are voie să iasă prin cluburi şi să consume alcool, eu nu am făcut altceva decât să sesizez Poliţia, conform legii.

Astfel, sâmbătă noaptea, Ioana nu era acasă, ci în club. Abia dimineață a ajuns la domiciliul ei. De asemenea, cu o săptămână înainte să ardă clubul Bamboo, Ioana s-a aflat acolo cu colegii ei şi cu băutură în mână. Dacă se întâmpla ca ea să se afle acolo fix când a avut loc acea nenorocire?! Spun doar atât: judecătorul e în măsură să decidă cine este în măsură să ofere o educaţie mai bună copilului”, a declarat Cristi Boureanu, în exclusivitate pentru Click!

Contactată telefonic, mama Ioanei l-a contrazis pe fostul ei soţ: “Mi se pare exagerat să cheme poliţia, înainte să mă sune pe mine. Ioana nu a fost în club în seara respectivă. El încearcă să arate că nu mă ocup adecvat de ea. Dacă vrea să se implice şi el, poate să o facă, dar nu cum procedează acum”, ne-a declarat şi Ioana Boureanu. Deşi mama îi ia apărarea fiicei şi spune că a fost acasă, Ioana s-a dat de gol după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică (n.r.: 28- 29 ianuarie) a pus poze pe o reţea socială din clubul cu pricina.

Mama liceenei, Irina, a cerut custodia exclusivă, iar pe 16 februarie, cei doi părinţi se vor prezenta în faţa magistraţilor în dosarul pentru exercitarea autorităţii părinteşti.