Fiica secretă a lui Putin

Joi, Elizaveta a postat două fotografii criptice pe Instagram. A arătat un plic mare, maro, cu ștampila poștală engleză. Pe spate erau numele și adresa expeditorilor – un cuplu numit domnul și doamna Huckle, din Bournemouth, Dorset. Elizaveta nu a dat nicio explicație. Data postării era 1997 – cu șase ani înainte de nașterea ei. A avut ceva de-a face cu mama ei, Svetlana?

Ieri, jurnaliștii s-a dus la adresa de pe plic și au constatat că domnul și doamna Huckle – Norman, un fabricant de uși pensionar și soția sa Barbara – locuiesc încă acolo. Domnul Huckle a confirmat că scrisul de pe plic era al lor. Ei și-au amintit-o pe Svetlana, o rusoaică de 20 de ani cu un iubit bogat, care a venit să stea la ei acum mai bine de două decenii.

Domnul Huckle a spus: „Aveam nevoie de bani, așa că am luat studenți la limbi străine în gazdă. A stat aici aproximativ două-trei săptămâni în 1997 pentru a studia limba engleză.

Svetlana locuia la Ermitage

„A spus că locuiește în Palatul Ermitage din Sankt Petersburg. [Palatul Ermitage, acum un muzeu, era Palatul de iarnă al țarului.] Când a văzut că avem o mașină rusă [o Lada umilă], a spus că acasă conducea  Mercedes-Benz decapotabil. Am avut senzația că are de-a face cu KGB, deoarece a devenit foarte defensivă când am menționat numele instituției. În timp ce stătea la noi, a plecat în Finlanda să-și vadă iubitul”. Ar fi putut fi acesta dl Putin? Domnul Huckle a adăugat: „Nu ne-a spus niciodată numele lui, dar a spus că este foarte urât când i-a spus că nu are voie să plece. Ne-am chinuit să ne dăm seama că a vrut să spună mai degrabă furios decât urât!”

Creșterea meteorică a Svetlanei (foto) a continuat. La vârsta de 30 de ani, s-a mutat la într-o casă din zona exclusivistă Kamenny, o comunitate închisă de înaltă securitate din Sankt-Petersburg, în care vecinii ei sunt foști tovarăși ai lui Putin, bogați.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE