Evenimentul Zilei > Politica > FIICA lui Vadim Tudor face SCANDAL: „. PRM, în pericol. Bogdan Diaconu este proiecţia pe sticlă a lui Sebastian Ghiţă”
FIICA lui Vadim Tudor face SCANDAL: „. PRM, în pericol. Bogdan Diaconu este proiecţia pe sticlă a lui Sebastian Ghiţă”

FIICA lui Vadim Tudor face SCANDAL: „. PRM, în pericol. Bogdan Diaconu este proiecţia pe sticlă a lui Sebastian Ghiţă”

După ce ieri Bogdan Diaconu a anunțat formarea alianței politice intitulată BINE, formată din PRU, PRM și PND, astăzi Lidia Vadim Tudor a anunțat că se dezice de conducerea PRM și este împotriva asocierii partidului cu persoane care nu au absolut nici o legatură cu naţionalismul autentic românesc.

„Nu am să accept ca partidul fondat de tatăl meu, Partidul România Mare, să fie asociat cu Bodgan Diaconu şi cu tot ce este legat de el. Pentru că, din păcate, acest nume nu înseamnă doar Partidul România Unită, partid care s-a straduit din răsputeri să distrugă PRM în ultimul an, ba chiar mai mult, numele Bogdan Diaconu se identifică cu Partidul Social Democrat (PSD), cu Victor Ponta şi mai nou cu Liviu Dragnea, care se şi văd portstindardul acestei alianţe ce contravine intereselor PRM. Bogdan Diaconu este proiecţia pe sticlă a lui Sebastian Ghiţă, care încă este cel mai căutat fugar politic al României. Mă delimitez de această alianţă, pe care o vad din start fără de speranţă, dar care poate aduce naţionalismul autentic românesc sub controlul PSD", a precizat Lidia Vadim Tudor printr-un comunicat de presă.

" Am avertizat şi acum vedeţi că am avut dreptate. PRM se va dilua într-o alianţă care, în afară de interese financiare şi personale, nu va aduce nimic bun României şi cu atât mai puţin PRM-ului. Vă asigur că, dacă pentru unii va fi profitabil, pentru PRM şi mulţi români NU va fi BINE deloc", a mai susținut Lidia Vadim Tudor.