Fiica lui Costel Corduneanu, medaliată la Chișinău. Moștenește talentele sportive ale tatălui ei

Fiica lui Costel Corduneanu, medaliată la Chișinău. Moștenește talentele sportive ale tatălui ei

Elisabeta Corduneanu, fiica mijlocie a fostului lider al clanului Corduneanu, moștenește talentele lui Costel. Aceasta a participat la o competiție de gimnastică ritmică desfășurată în aceste zile la Chișinău.

Spre surprinderea tuturor, având în vedere și trauma prin care a trecut, pierderea tatălui, fata a reușit să obțină medalia de bronz. Cea care a făcut publice rezultatele fetei, a fost mama ei, Grațiela, soția lui Costel Corduneanu. Aceasta a postat și mai multe videoclipuri cu evoluția fetei. Elisabeta nu practică de foarte mult timp sportul care a consacrat-o pe Nadia Comăneci.

Fiica lui Corduneanu, pe podium

Cu toate acestea, talentul, se pare că, și-a spus cuvântul în ceea ce o privește, având în vedere că a câștigat mai multe medalii, în ultimii doi ani, la acest sport. Cert este că cel mai probabil a moștenit pasiunea pentru sport de la nimeni altul decât tatăl său. Aceasta a fost la începutul anilor 1990 campion mondial la cadeți la lupte, dar și fost olimpic la acest sport.

Doar că după Revoluție și-a dat seama că sportul nu îi va aduce foarte mulți bani așa că a devenit lider de clan interlop. Nucleul clanului Corduneanu era format din frații lui, dar și din apropiații acestora. De fapt aceasta este organizarea la majoritatea clanurilor, asta pentru că a fost preluată genul acesta de colaborare de la mafia italiană. Se merge pe principiul că în frați și familie ai cea mai mare încredere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Încă nu se știe cine a preluat șefia clanului.

Drept urmare clanul Corduneanu a devenit unul dintre cele mai puternice clanuri din zona Moldovei. Costel Corduneanu era un lider care își conducea organizația cu o mână de fier. Drept urmare nu s-a sfiit atunci când fratele lui Adrian, a mai călcat strâmb să-l dojenească.

De altfel chiar și la moartea șefului clanului, cei doi nu se aflau în cele mai bune relații. În acest moment este neclar cine a preluat șefia grupului.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro