Evenimentul Zilei > Actualitate > Şocant! O fetiţă de TREI ani a fost VIOLATĂ într-un AUTOBUZ
Şocant! O fetiţă de TREI ani  a fost VIOLATĂ  într-un  AUTOBUZ

Şocant! O fetiţă de TREI ani a fost VIOLATĂ într-un AUTOBUZ

O fetiță de doar trei ani a fost violată într-un autobuz, în timp ce fratele ei de cinci ani îl implora pe agresor să îi lase sora în pace. Cazul a şocat o lume întreagă, notează Daily Mail.

Tragedia s-a întâmplat în Calcutta. Sheikh Munna, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că a dus fetița în vârstă de doar trei ani într-un autobuz parcat, unde a început să o abuzeze. Atunci când fetița a început să țipe, fratele ei de cinci ani a alergat la autobuz. Micuțul, care se juca mai devreme cu surioara lui, a început să lovească în ușa vehiculului și să-l roage pe bărbat să o lase în pace. Cum nu a reușit, băiatul a fugit la mama lui și i-a spus ce se întâmplă. Imediat a anunţat vecinii şi poliția. Dar, până să vină poliţia, vecinii au luat cu asalt autobuzul şi l-au bătut pe agresor.

Ofiţerul de la poliţie a declarat că presupusul violator a avut sânge pe pantalonii și pe mâini.  Fetiţa este tratată la un spital – unde un doctor a spus că "semnele sunt clare că a fost brutalizată".

"Poate că va supraviețui", adăugă doctorul.  Poliția a declarat că testele sunt în curs de desfășurare pentru a determina dacă fată a fost într-adevăr violată.  De asemenea, ofițerii de poliție fac teste pe sânge și petele găsite în autobuz.  Autobuzul în sine a fost de asemenea confiscat, potrivit Times of India, citat de dailymail.co.uk

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: